Select Page

Kuglačima Posušja treće mjesto na Kupu Federacije BiH

Kuglačima Posušja treće mjesto na Kupu Federacije BiH

Igrači Kuglačkog kluba Posušje u nedjelju su nastupili u Sarajevu na Kupu Federacije BiH  i osvojili su treće mjesto. To nije bilo dovoljno da se plasiraju na završnicu kupa BiH. „Posuški klub zadesile su ozljede i bolesti nekih igrača sto je rezultiralo i slabijim rezultatima na kupu“, priopćeno je iz Kuglačkog kluba Posušje.

Kup Federeacije Bosne i Hercegovine osvojila je ekipa “Rudar” iz Kaknja, dok je drugo mjesto kupa osvojila “Sloboda” iz Tuzle. Spomenimo da je na kupu četvrto mjesto zauzela ekipa KK „Željezničar“ iz Sarajeva, peto mjesto zauzela je ekipa KK „Zrinjski“ iz Mostara, šesto ekipa „Tomislav“ iz Tomislavgrada. Sedmo, osmo i deveto mjesto su zauzele ekipe „Vogošća“ iz Vogošće, „Mostar“ iz Mostara i „Bosna“ iz Visokog.

Kuglačima Posušja slijedi drugi dio sezone kuglačke premijer lige Bosne i Hercegovine. Za vikend posuški kuglači igraju 12 kolo lige, a idu na gostovanje kod ekipe “Tomislav” iz Tomislavgrada, ekipe koja ove godine igra premjer ligu.  

Nakon odigranog prvog djela sezone, odnosno 11 odigranih kola, kuglači Posušja se nalaze na trećem mjestu ljestvice s 27 bodova. Isti broj bodova ima i ekipa “Rudar” iz Kaknja koja se nalazi na drugom mjestu ljestvice, dok je na prvom mjestu ekipa “Borac” iz Banja Luke s 33 boda. Kuglači Posušja najavljuju da će drugi dio sezone odigrati najbolje što mogu te pokušati po treći put uzastopno obraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Radioposusje.ba (Tekst: Z. Pišković, foto: Kuglački klub Posušje)

OGLASI

Loading