Select Page

Kviz znanja u Ljubuškom: Posušani odnijeli “Ljupka”

Kviz znanja u Ljubuškom: Posušani odnijeli “Ljupka”

Gimnazija Ljubuški petu je godinu za redom organizirala „Kviz znanja iz opće kulture – Ljupko“ u kojem je sudjelovalo sedam ekipa iz svih srednjih škola Županije Zapadnohercegovačke.

Sve ekipe odgovarale su na petnaest pitanja iz različitih oblasti, a najviše su pokazali „gimnazijalci“ fra Grge Martića iz Posušja (Ivan Landeka i Ante Čutura) koji su dvanaest puta odgovorili točno. Oni su uz knjige i „zlatnog kviska – Ljupka“ dobili i 200 KM.

IMG-20150227-WA0007

Drugo mjesto i „srebrnog Ljupka“ osvojila je Gimnazija fra Dominka Mandića iz Širokog Brijega s deset točnih odgovora, a prošlogodišnji pobjednici iz Srednje škole Antuna Branka Šimića iz Gruda bili su treći s devet točnih odgovora i oni su osvojili „Brončanog Ljupka“.

Nagrade najboljima uručio je ravnatelj Gimnazije Ljubuški, prof. Goran Skoko, a najboljima je čestitala i nova ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i ššporta u Vladi ŽZH-e Ružica Mikulić.

11

Voditeljski i zabavni dio vrlo dobro su odradili učenici ljubuške Gimnazije, a svoj posao dobro je odradilo i stručno Povjerenstvo u sastavu: prof. Ivana Barišić, dipl jur. Oliver Papac i dipl. eoc. Goran Paradžik.

radioljubuski.ba

OGLASI

Loading