Select Page

Kviz znanja u Ljubuškom: Posušani odnijeli “Ljupka”

Kviz znanja u Ljubuškom: Posušani odnijeli “Ljupka”

Gimnazija Ljubuški petu je godinu za redom organizirala „Kviz znanja iz opće kulture – Ljupko“ u kojem je sudjelovalo sedam ekipa iz svih srednjih škola Županije Zapadnohercegovačke.

Sve ekipe odgovarale su na petnaest pitanja iz različitih oblasti, a najviše su pokazali „gimnazijalci“ fra Grge Martića iz Posušja (Ivan Landeka i Ante Čutura) koji su dvanaest puta odgovorili točno. Oni su uz knjige i „zlatnog kviska – Ljupka“ dobili i 200 KM.

IMG-20150227-WA0007

Drugo mjesto i „srebrnog Ljupka“ osvojila je Gimnazija fra Dominka Mandića iz Širokog Brijega s deset točnih odgovora, a prošlogodišnji pobjednici iz Srednje škole Antuna Branka Šimića iz Gruda bili su treći s devet točnih odgovora i oni su osvojili „Brončanog Ljupka“.

Nagrade najboljima uručio je ravnatelj Gimnazije Ljubuški, prof. Goran Skoko, a najboljima je čestitala i nova ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i ššporta u Vladi ŽZH-e Ružica Mikulić.

11

Voditeljski i zabavni dio vrlo dobro su odradili učenici ljubuške Gimnazije, a svoj posao dobro je odradilo i stručno Povjerenstvo u sastavu: prof. Ivana Barišić, dipl jur. Oliver Papac i dipl. eoc. Goran Paradžik.

radioljubuski.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading