Select Page

Ljubuški: Vandali napravili veliku štetu na poletištu za paraglajdere

Ljubuški: Vandali napravili veliku štetu na poletištu za paraglajdere
Poletište za paragliding, kod Ljubuške kule, članovi Paragliding kluba Ljubuški dugo vremena uređuju. Ali ovog petka doživjeli su veliko razočaranje od svojih sugrađana.

Iako su pokrenuli lijepu turističku i sportsko-rekreacijsku priču i napravili jedno od četiri najbolja paragliding mjesta na ovim prostorima, nekome ili nekima je to očito zasmetalo pa su počinili pravi vandalizam.

Za sada nepoznati počinitelji su slomili info-ploču, uništili klupe i stol za odmor, a kantu za otpatke bacili su daleko od poletišta.

Kada smo postavljali ovo na poletište, kroz šalu smo rekli da imamo i rezervnu info-ploču kad ova bude pošarana sprejom. Gle čuda, nije pošarana sprejom i hvala vam na tome. Baš pred Ljubuški Outdoor Festival 2021. da pokažemo i Svijetu i narodu kako Ljubuški to može, rekli su ironično i razočarano iz Paragliding Ljubuški na društvenim mrežama.

Dodali su kako imaju indicije o mogućim počiniteljima i da vjeruju kako će ih brzo otkriti. Za nadati je da će uistinu i biti tako te da će policija sankcionirati ovakve vandale.

Jabuka tv

OGLASI

Loading