Select Page

Lovačka drama na Vučipolju: Čopor vukova napao pse, posuški lovac ubio četiri vuka

Lovačka drama na Vučipolju: Čopor vukova napao pse, posuški lovac ubio četiri vuka

Vukovi i nisu više neka novost u Hercegovini, svako malo može se čuti kako je poneki vuk viđen ovdje ili ondje. Gladni su i spuštaju se sa hercegovačkih planina u nizine pa i naseljena mjesta.

lovci-posusje-radovanj-100515

Međutim, ovo što se dogodilo u nedjelju jutro na planini Vučipolje iznad Posušja prave je rijetkost. Naime, grupa ovdašnjih lovaca iz Lovačkog društva Radovanj je sa svojim lovačkim psima bila na prvom ovosezonskom lovačkom izletu na Vučipolju kad ih je nenadano posjetio čopor vukova i napao pse, saznaje ABCportal.info. Lovci su dojavili kolegi Zvoni Petricu da se čopor kreće prema njemu na što se on brzo pribrao i spremio. Ubrzo se odigrao pravi film, gladni čopor se pojavio točno pred njim, on je spremno zapucao a vukovi su se ubrzo razbježali, međutim četiri vuka su ovaj napad platili glavom…

ubijeni-vukovi-1005115

Jučer je u lovištu gdje lovi ovo lovačko društvo (LD) počeo prvi dan lova. Nesumnjivo da će ovaj jučerašnji ulov biti gotovo sigurno jedan od najvećih lovačkih događaja o kojem će se dugo pričati po raznim lovačkim sijelima i druženjima.

abcportal.info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading