Select Page

MAKARANA: Binvest nakon 0:3 do vrijednog boda protiv Ancore

MAKARANA:  Binvest nakon 0:3 do vrijednog boda protiv Ancore

Na malonogometnom turniru “Makarana” koji se održava u Makarskoj utakmicu prvog kola odigrala je druga posuška ekipa – Binvest.

Protivnik im je bila CB Ancora koja je prošle godine sa sličnom ekipom doživjela “debakl” jer nije prošla skupinu uz jako lošu ali fer i korektnu igru do kraja. Kako to biva u ozbiljnim ekipama kada nije sjajno – “šef” malo posloži stvari. Samo što je u ovom slučaju – “šefica” Sanja – odlično posložila ekipu.

binvest-3

Posušani su vrlo loše ušli u utakmicu tako je je u sedmoj minuti rezultat glasio 0:3 za Ancoru. Nerješiva zagonetka za Binvest je Marin Jukić, koji je svih 30 minuta bio živa opasnost za protivnika. Međutim, nakon 0:3 uslijedio je sindrom – LAKO ĆEMO. Galić i Čutura (bivši igrać SS Bagušić) pogodcima u 13. i 14.minuti vraćaju Binvest u igru i na poluvrijeme se odlazi sa 2:3.

binvest

Mreže miruju do 20 minute kada za 3:3 pogađa Mandurić i eto problema. “Šefica” čestom rotacijom i bodrenjem podiže ekipu i Jukić pogađa za 3:4. Još 90 sekundi i “probuđena” Ancora upisuje bitne bodove. Držali su tu prednost do posljednjih 45 sekundi kada jedna naizgled bezazlena situacija u protivnčkom šestercu, umjesto da se realizira, uslijedila je polukontra i Galić pogađa za konačnih 4:4.

Posušje.net/sportmakarska.com

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading