Select Page

Mandžukić: “Ma mi smo spremni već danas igrati, vidjet ćete”

Mandžukić: “Ma mi smo spremni već danas igrati, vidjet ćete”

Hrvatska počinje s intenzivnim pripremama za Englesku kojoj će svakako prijetiti Mario Mandžukić. Mandžukić je jedan od onih koji su se dosad najviše potrošili, ali jedva čeka utakmicu…

Mario Mandžukić zna jako dobro kako se osvajaju trofeji, pa i oni najveći klupski. S Bayernom je osvojio Ligu prvaka, ali ovo je nešto sasvim drugačije.

“Drugačiji je osjećaj, ovo je nešto posebno, Uvijek je posebno igrati za reprezentaciju, ne samo sada nego i prije. Toliko smo čekali da dođemo blizu nečega što toliko priželjkujemo, sada smo tu i svjesni smo toga. Dat ćemo sve od sebe i zadnju kap znoja da ostvarimo što želimo. Osjećaj osvajanja Lige prvaka s Bayernom i ovo jednostavno se ne mogu usporediti.”

Mandžukić vjeruje kako su šanse u polufinalu 50:50.

“Imamo iskusne igrače u sastavu, ali i mlade koji su također sjajni, zato i jesmo tako dobri. Ovdje su šanse 50:50, sve ekipe su zasluženo tu, respektiramo svakoga, ali nema straha protiv nikoga. Vjerujemo u sebe i samo razmišljamo kako biti što bolji.”

I napadač Juventusa hvali Zlatka Dalićakoji odrađuje sjajan posao na klupi reprezentacije.

“Dalić nam je jako bitan jer je jednostavan i puno priča s nama igračima. Dosta je miran i to utječe na nas, vrlo smo ga rijetko vidjeli nervoznog ili ljutog i tu mirnoću prenosi na nas. Pratimo ga, vjerujemo mu i zato smo toliko uspješni.”

Na upit o umoru nakon dvije utakmice od po 120+ minuta, Mandžukić je poručio u svom stilu:

“Ma mi smo spremni već danas igrati koliko želimo to polufinale. Nema nijednog da će se žaliti na nešto, spremni smo, to ćete i vidjeti.”

Velike pohvale za igru na ovom SP-u zarađuje sa svih strana svijeta Luka Modrić.

“Luku znam već dugo, dugo smo igrali zajedno i u klubu i u reprezentaciji i o njemu mogu reći sve najbolje te da zaslužuje sve ovo što mu se u Rusiji događa, za to je godinama radio. Kapetan je i vuče nas i ako on bude najzaslužniji za naš uspjeh, a je, zaslužuje i Zlatnu loptu.”

Pritiska više toliko nema.

“Onaj najveći pritisak je prošao, imali smo ga prije Danske, a sada je sve puno lakše. Sada uživamo u ovome što nam se događa.”

Hrsport.net

OGLASI

Loading