Select Page

Milas u posjetu OO HDZ BiH Posušje

Milas u posjetu OO HDZ BiH Posušje

Nositelj liste XI. Izborne jedinice na predstojećim parlamentarnim izborima u RH i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas (HDZ) danas se susreo s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Posušje. Na održanom sastanku riječi dobrodošlice uputili su mu predsjednik OO HDZ BiH Posušje Zvonimir Širić I načelnik općine Ante Begić.

U daljnjem razgovoru suradnja između Središnjeg državnog ureda i općine Posušje ocijenjena je visokom ocjenom, poglavito na kapitalnim infrastrukturnim projektima, koja će se nastaviti I dalje. Tome u prilog iznesena je informacija kako je danas potpisan I još jedan važan ugovor o potpori koji se odnosi na gradnju Edukacijsko-rehabilitacijskog centra za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju.

U nastavku posjeta državni tajnik Milas u pratnji svojih suradnika I domaćina obišao je prostor nove osnovne škole u sklopu koje je u tijeku postupak gradnje sportske dvorane I novog krila, kao I sportsko-rekreacijski park na Meljakuši III koji se realiziraju uz financijsku podršku Republike Hrvatske.

OGLASI

Loading