Select Page

MILIN: Važno je da smo prvenstvo otvorili bez poraza

MILIN: Važno je da smo prvenstvo otvorili bez poraza

HŠK Posušje i FK Velež remizirali su (1:1) na Mokrom Docu na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH.

Svoj komentar je nakon susreta da trener domaćina, Ferdo Milin. Njemu je ovo bio debi na klupi Posušja u Premijer ligi BiH.

Prvo poluvrijeme je pripalo nama, bili smo energičniji, dok je u drugom poluvremenu Velež bio bolji, stvarao bolje prilike, izjednačio i ja im čestitam. Zadovoljan sam, treba otvoriti prvenstvo bez poraza. Bit će ovo teška liga, puno ovakvih utakmica i ja se nadam da ćemo se mi dignuti u narednim utakmicama, kazao je Milin.

Trener Veleža, Amar Osim, pohvalio je sjajnu atmosferu na Mokrom Docu, ali istaknuo i to da je njegova ekipa odigrala dva potpuno različita poluvremena.

Svaka ekipa je u svom poluvremenu pobijedila. Ostalo je kako je ostalo. Drago mi je što sam ovdje došao nakon 20 godina i vidio velike promjene u infrastrukturi i u mentalitetu. Kad imaš ovako fin ambijent, finu podlogu koja me iznenadila… Ne mogu vjerovati da je ovako dobar teren jer mi kažu da treniraju svaki dan ovdje. Oni su jako dobra priča potrebna našem nogometu, rekao je Osim i dodao:

Malo smo nezadovoljni jer smo bili bliži pobjedi. Ali ne treba biti gladan. U prvom smo bili nepostojeći. Veze nitko od nas nije imao u prvom poluvremenu, ni igrači ni struka. U drugom smo počeli igrati nogomet. Mogli smo dati i mi i oni. Neriješeno je ok i to je to.

OGLASI

Loading