Select Page

Posušje i Velež podijelili bodove

Posušje i Velež podijelili bodove

Prva utakmica nove premijerligaške sezone između Posušja i Veleža završila je podjelom bodova. Potpisali bi to možda prije utakmice Posušani, s obzirom na igre i rezultate s Veležom u prošloj sezoni, ali nakon utakmice ostaje žal za bodovima.

Već u drugoj minuti Pavković je sam sebi stvorio priliku na rubu kaznenog prostora i odlično šutirao, ali je njegov udarac gostujući vratar Bogdanović uspio obraniti. Šut je u desetoj minuti isprobao i Zvonimir Begić, a Bogdanović tu nije imao posla. Nije imao posla ni u 18. minuti kada je sam ispred njega istrčao Toni Jović i pogodio za vodstvo Posušja.

Pavković je imao priliku pet minuta kasnije, a sam ispred golmana s desetak metara iskosa, odlučio se na udarac koji je Bogdanović bez problema ukrotio. Begić, koji je nakon izlaska Krište (u 11. minuti zamijenio ga Dadić) preuzeo kapetansku vrpcu glavom je nakon ubacivanja iz kutu loptu prebacio preko obrane, ali i pored gola. Zbog velike vrućine sudac Luka Bilbija iz Prijedora morao je napraviti i stanku za osvježenje nogometaša, nakon koje su gosti stvorili jedinu priliku u 39. minuti. Pavlić je ubacio za Haskić koji je loptu naumio smjestiti pod gredu, ali njegov naum spriječio je Luka Kukić na vratima Posušja.

Na samom početku nastavka ponovno je u prilici bio Haskić, sad mu je ubacio Halilović, ali Haskić koji bio sam pred Kukićem loptu je psolao preko gola.

Pokušao je i Jović još jednom, ovaj put iz daleka nakon što je povukao akciju i loptu mu gurnuo Brković, ali nije taj udarac išao u okvir gola. Išao je zato u okvir Kukićevog gola udarac Pantelića, kojega je Amar Osim uveo u nastavku, a ovaj mu se odužio poslavši loptu iza Kukićevih leđa za poravnanje rezultata na Mokrom docu u 68. minuti.

Izvrsno je u 74. minuti reagirao Blagojević nakon odličnog šuta Milanovića s dvadesetak metara i tako još jednom spasio svoju momčad. Bilo je još po nekoliko prilika s obje strane, pokušao je Ferdo Milin i zamjenama dignuti svoju momčad, ali u drugom dijelu lošije Posušje nije moglo do gola.

Posušje. Info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading