Select Page

Ministrica Katić u posjeti općini Posušje

Ministrica Katić u posjeti općini Posušje

Andrijana Katić, ministrica prometa i komunikacija FBiH, u pratnji suradnika, boravila je danas u službenom posjetu Općini Posušje.

Tom prilikom je u zgradi općine održan je radni sastanak na kom su uz načelnika Antu Begića i goste, nazočili i Zvonimir Širić ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH i Vinko Romić, ravnatelj Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke.

Tijekom razgovora, domaćini susreta su upoznali ministricu Katić i njene suradnike, s aktualnim projektima koji se realiziraju na području općine Posušje te planovima sanacije, nadogradnje i izgradnje nove cestovne infrastrukture u svrhu poboljšanja protočnosti i sigurnosti sudionika u prometu. Posebna tema sastanka odnosila se i na mogućnosti izmjene zakonske regulative, kojima bi se lakše implementirali projekti iz ove domene.

Sudionici današnjeg susreta u Posušju istaknuli su također dobru međuinstitucijsku suradnju koja se ogleda, između ostalog, u prepoznavanju prioritetnih zahtjeva i adekvatnog rješavanja istih, a od čega korist ima, kada je riječ o putnoj infrastrukturi i lokalna i šira zajednica. Stoga je Izraženo i čvrsto uvjerenje kako će se ona nastaviti na isti način i na sljedećim projektima koji će se implementirati na teritoriju općine Posušje.

OGLASI

Loading