Select Page

Muška i ženska klapa “Zvizdan” u borbi za Omiš!

Muška i ženska klapa “Zvizdan” u borbi za Omiš!

U velikoj dvorani hotela Mogorjelo u Čapljini, u četvrtak, 30. travnja, u 20 sati, održat će se klapski koncert Klape na Neretvi 2015., te ujedno i audicija za polufinale Festivala dalmatinskih klapa Omiš.

Na koncertu će nastupiti ukupno 11 klapa koje sudjeluju na audiciji za 49. FDK Omiš: DRAČA, Mostar, NARENTA, Mostar, SIGNUM, Čapljina, TREBIŽAT, Trebižat, ZVIZDAN,(m), Posušje te LIRA, Trebižat, STUDENAC, Kruševo, TRAVERTIN, Trebižat, ZVIJEZDA MORA, Neum, ZVIZDAN,(ž), Posušje, a kako gost koncerta nastupit će klapa Kaše iz Dubrovnika, koja je uzela više nagrada na omiškom festivalu.

Nastup klapa koje sudjeluju na audiciji za 49. FDK Omiš ocjenjivat će stručno povjerenstvo FDK /Festivala Dalmatinskih Klapa/ Omiš, a gledatelji, nazočni u dvorani, moći će glasovati i putem SMS poruka (sukladno pisanim uputama koje će biti podijeljene) za najbolju klapu po osobnom izboru. Na temelju dobivenih glasova publike bit će proglašene prve tri klape s najviše glasova.

Temeljem dobivenih tekstova i fotografija uz prijavnicu, bit će izdana prikladna brošura s podatcima o klapama sudionicama, koja će biti podijeljena svim članovima i članicama klapa sudionica i nazočnoj publici, priopćeno je iz Organizacijskog odbora „Klape na Neretvi“.

Voditelj programa je glumac Frane Perišin, a ulaz na koncert je slobodan.

bljesak.info/Posušje.net

OGLASI

Loading