Select Page

Muška i ženska klapa “Zvizdan” u borbi za Omiš!

Muška i ženska klapa “Zvizdan” u borbi za Omiš!

U velikoj dvorani hotela Mogorjelo u Čapljini, u četvrtak, 30. travnja, u 20 sati, održat će se klapski koncert Klape na Neretvi 2015., te ujedno i audicija za polufinale Festivala dalmatinskih klapa Omiš.

Na koncertu će nastupiti ukupno 11 klapa koje sudjeluju na audiciji za 49. FDK Omiš: DRAČA, Mostar, NARENTA, Mostar, SIGNUM, Čapljina, TREBIŽAT, Trebižat, ZVIZDAN,(m), Posušje te LIRA, Trebižat, STUDENAC, Kruševo, TRAVERTIN, Trebižat, ZVIJEZDA MORA, Neum, ZVIZDAN,(ž), Posušje, a kako gost koncerta nastupit će klapa Kaše iz Dubrovnika, koja je uzela više nagrada na omiškom festivalu.

Nastup klapa koje sudjeluju na audiciji za 49. FDK Omiš ocjenjivat će stručno povjerenstvo FDK /Festivala Dalmatinskih Klapa/ Omiš, a gledatelji, nazočni u dvorani, moći će glasovati i putem SMS poruka (sukladno pisanim uputama koje će biti podijeljene) za najbolju klapu po osobnom izboru. Na temelju dobivenih glasova publike bit će proglašene prve tri klape s najviše glasova.

Temeljem dobivenih tekstova i fotografija uz prijavnicu, bit će izdana prikladna brošura s podatcima o klapama sudionicama, koja će biti podijeljena svim članovima i članicama klapa sudionica i nazočnoj publici, priopćeno je iz Organizacijskog odbora „Klape na Neretvi“.

Voditelj programa je glumac Frane Perišin, a ulaz na koncert je slobodan.

bljesak.info/Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading