Select Page

Načelnik Begić potpisao ugovore sa stipendistima Općine Posušje za šk. 2021/22. godinu

Načelnik Begić potpisao ugovore sa stipendistima Općine Posušje za šk. 2021/22. godinu

Danas je u općinskoj vijećnici upriličeno svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata s područja općine Posušje.

Pravo na stipendiju ukupnog iznosa 1000 KM , po prethodno provedenom natječaju, ostvarilo je 28 studenata. Dodatnim bodovima i ove godine vrednovani su fakultetski smjerovi u kategoriji deficitarnih zanimanja (elektrotehnika / elektrotehnika i informacijska tehnologija, strojarstvo, računarstvo, arhitektura / arhitektura i urbanizam, građevina, kemijsko inženjerstvo, grafička tehnologija, medicina, logopedija, defektologija i sanitarno inženjerstvo), koje Općina na godišnjoj razini revidira temeljem aktualnih podataka s tržišta rada, a s ciljem bržeg zapošljavanja po završetku fakulteta i pozitivnog utjecaja na razvoj lokalnog gospodarstva.

Stipendistima Općine Posušje u akademskoj 2021/22. godini, po potpisivanju ugovora, se obratio načelnik Ante Begić upućujući im čestitke i želje za dobre rezultate u daljnjem školovanju. Također ih je pozvao da se po završetku školovanja odluče se za povratak te da svojim radom i znanjem doprinesu razvoju Posušja.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading