Select Page

Najava: Filmski hitovi za sve generacije sljedeće srijede u kinodvorani Posušje

Najava: Filmski hitovi za sve generacije sljedeće srijede u kinodvorani Posušje

Tri atraktivna filmska naslova zavrtjet će se sljedeće srijede, 11. studenog  2015. na velikom platnu posuške kinodvorane.

U 11:00 sati za najmlađe prikazuje se animirani film Ups! Noa je otišao.

Ovo je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospjele na arku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri– izgledom neobične i simpatične životinje za koje nitko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale.  Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole.  U trenutku kada se Noina arka otisnula , Lola i Fric su se nesretnim slučajem našli izvan nje. Za te dvije životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su se pokušavali spasiti. Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem svijeta kako bi se pronašlo mjesto u njemu!

U 17:00 Hotel Transilvanija 2 u 3D tehnici.

Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj čudovišnoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2 koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation! Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira.

Novi nastavak filma o James Bondu – Spectre 007 u 19:00 sati.

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tokom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spectre“!

Cijena ulaznica za animirane filmove su 3 KM, dok je za film o Bondu 5 KM.

Posušje.net/opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading