Select Page

Širokobriježanin uhićen zbog krađe mesa u Grudama

Širokobriježanin uhićen zbog krađe mesa u Grudama

PU Grude rasvijetlila je krađu, koja je izvršena na štetu trgovine “Prodex” u Gorici.

Prijavu o krađi PU Grude zaprimila je 31. listopada u 18.45 sati, a prema navodima iz prijave nepoznata muška osoba taj dan je, u trgovini Prodex, od djelatnika koji prodaje meso zatražila približno 30 kg raznih vrsta mesa, nakon čega je to meso iznijela iz trgovine ne plativši račun.

Nadalje, u prijavi se navodi da se nakon nekoliko minuta ista osoba vratila u trgovinu te od djelatnika koji prodaje meso zatražila još približno 15 kg raznih vrsta mesa, nakon čega je s tim mesom pokušala izići iz trgovine ne plativši račun, a nakon što je blagajnica od istoga zatražila da plati račun nepoznata osoba ostavila je to meso na blagajni, te se udaljila u nepoznatom smjeru s mesom koje je prethodno iznijela iz trgovine.

O navodima iz prijave policijski službenici su izvijestili dežurnog županijskog tužitelja, te su poduzeli više mjera i radnji u cilju identificiranja počinitelja opisanog kaznenog djela.

U srijedu je slobode lišen G. G. (41), sa šireg područja Širokog Brijega, te je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

PU Grude podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv G. G. (41), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading