Select Page

NAJAVA: Šesta večer klapa u Posušju

NAJAVA: Šesta večer klapa u Posušju

Nakon festivala klapa u Posušju se priprema novi klapski spektakl. Tradicija večeri klapa se nastavlja, a ove godine održava se šesta po redu. Ovogodišnja će se održati u nedjelju 28. rujna 2014. u posuškoj kino dvorani s početkom u 19:30h.

Nastupit će svima poznate klape iz Hercegovine i Dalmacije a to su Arja (Mostar), Bratovština (Gorica-Sovići), Cetina (Kučiće), Kolura (Split), sv. Nikola (Metković), Trebižat (Trebižat) te muška i ženska klapa Zvizdan.

Ova večer održava se već tradicionalni šesti put, a obilježit će se i peti rođendan posuške klape Zvizdan. Već je pet godina prošlo otkako je klapa Zvizdan obnovila tradiciju klapskog pjevanja u Posušju, te ga podigla na jednu višu razinu.

Drago nam je da i ove godine možemo organizirati večer klapa, koja je postala tradicija u našem gradu. Uz festival klapa ova večer Posušje stavlja u kalendar važnijih klapskih događaja. Sretni smo jer smo uspjeli u svom pokušaju dok su nas mnogi čudno gledali, pitajući se kakve sad klape u Posušju. Ovu večer želimo nastaviti i sljedećih godina. Sigurni smo kako ćemo u tome i uspjeti, a zahvaljujemo i našem generalnom sponzoru Elektroprivredi HZHB koja nam pomaže u tome, kazali su djevojke i momci iz klape Zvizdan, koji vas pozivaju da dođete u nedjelju 28. rujna 2014. u 19:30h u posušku kino dvoranu, te uživate u još jednoj klapskoj večeri u Posušju.

OGLASI

Loading