Select Page

NAJAVA: Turnir u bridžu u Dubrovniku u znaku Posušana

NAJAVA: Turnir u bridžu u Dubrovniku u znaku Posušana

Dubrovnik je ovaj vikend domaćin timskog kupa Hrvatske u bridžu te turnira povodom 102. rođendana Jerka Kovača, najstarijeg svjetskog bridž igrača.

Timski kup Hrvatske je na rasporedu u petak i subotu, 13. i 14. ožujka, a turnir u nedjelju, 15. ožujka. Oba događaja održat će se u dvorani Coral Importanne Resort hotela Neptun.

Organizatori natjecanja su Hrvatski bridž savez i Bridž klub Dubrovnik. Očekuje se nastup 20 najboljih timova iz cijele Hrvatske i BiH, a svoje predstavnike će imati i Posušje.

Tako će ispred Bridž kluba “Herc” iz Posušja nastupiti Slaven  Penava, Toni Marušić i Stanislav Mandurić.

jerko kovac

Dolazak su, pored mnogobrojnih igrača i uzvanika, potvrdili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije, Dubrovačkog saveza športova, predsjednik Hrvatskog bridž saveza Jurica Carić, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša te predsjednik European bridge league (Europske bridž lige) Yves Aubrey. Hrvatski bridž savez (HBS) broji preko 500 registriranih natjecatelja u 22 kluba na području Hrvatske, a Europska bridž liga (EBL) obuhvaća 49 zemalja članica sa skoro 400 tisuća natjecatelja.

– Iznimna je čast i posebno zadovoljstvo praćenje ovog događaja jer će se tom prigodom potvrditi ulazak Jerka Kovača uGuinessovu knjigu rekorda kao najstarijeg aktivnog igrača na svijetu. Ovo je samo jedna od posebnosti vezana uz njegovo ime i impresivan životni put – ističe se u najavi događaja.

Posušje.net/dubrovacki.hr

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading