Select Page

POSKOCI USPJEŠNI NA KUPU BIH – MATEJ I LUCIJA PONOVNO ZLATNI

POSKOCI USPJEŠNI NA KUPU BIH – MATEJ I LUCIJA PONOVNO ZLATNI

U Sarajevu se ovu subotu održao “Otvoreni taekwondo Kup BiH 2022” na kojem je nastupilo 500 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Natjecanje se održalo u kompleksu hotela Hils a natjecalo se u disciplinama sportske borbe i formi za sve uzraste.

Taekwondo klub “Poskok” iz Posušja nastupio je sa 9 natjecatelja u obadvije discipline koji su se izborili za isto toliko medalja. Najuspješnija u sportskoj borbi su bila je kadetkinja Lucija Miličević koja je kroz 3 pobjede (9:0, 12:0, 24:2) osvojila zlatnu medalju i potvrdila svoj rezultat sa Državnog prvenstva. U formama je nastupio Matej Bešlić koji je ponovo osvojio zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji i pehar za najboljeg formaša te je tako potvrdio svoju dominaciju u formama. Srebrne medalje su osvojili kadet David Milićević i senior Ilija Jukić a brončane juniorke Antea Kraljević i Filipa Bašić, te kadeti Ivano Zlopaša, Luka Kraljević i Šimun Topić.

Petar Boban, trener:”Ovo je za nas bio bodovni turnir za ulazak u reprezentaciju BiH i svaka pobjeda je bila bitna. Lucija je potvrdila svoju dominaciju i ostvarila bitne pobjede na putu do reprezentacije i nastupa na svjetskom prvenstvu. Naš senior Ilija Jukić je odradio jako dobar meč sa olimpijcem Husićem u kategoriji do 80 kg te potvrdio da je pred njim uspješna sportska karijera. “

OGLASI

Loading