Select Page

Nove pobjede posuških veterana

Nove pobjede posuških veterana

U devetom kolu Regionalne nogometne lige veterana, igrači HŠK Posušje na domaćem terenu pobijedili su ekipu veterana NK Grude s rezultatom 4:1.

Strijelci za domaćine bili su Tomislav Mihalj (2), Hrvoje Erceg i Ivan Čamber.

Bila je to otvorena utakmica u kojoj su obadvije ekipe pokazale lijep i zanimljiv nogomet, tipično veteranski – ali lijep i dopadljiv za gledatelje.

Na samom početku prvog poluvremena domaćini su prekrasnim pogotkom T. Mihalja nagovijestili dobru igru i odlučnu borbu za nova tri boda koja ih učvršćuje na vrhu tabele i dodatno ih približava šampionskoj tituli.

 

U nastavku igre Gruđani uspostavljaju dobru igru i nakon jedne kontra akcije poravnavaju rezultat na 1:1.

veterani posusje 3 (1024 x 728)

Početkom drugog poluvremena, strategijom vođa ekipe Posušja, R. Marića i pomoćnika A. Kraljevića domaća momčad nastavlja agresivnije borbu, forsirajući napadačku i brzu igru, nakon čega ubrzo postižu tri pogotka, te s tom prednosti utakmicu smireno privode kraju.

U odličnoj igri Posušana pored dvostrukog strijelca Tome Mihalja, svojom borbenošću i zalaganjem još su se posebno istakli igrači Mario Begić – Maka i Miro Senjak – Admiral.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovom pobjedom veterani NK Posušja učvšćuju lidersku poziciju na ljestvici a sljedeće kolo gostuju kod NK Mladosti iz Prološca, a NK Rakitno je domaćin Croatiji iz Zmijavaca.

Ovome je svakako vrijedno dodati uspjeh ekipe veterana NK Rakitno koja je ostvarila vrijednu pobjedu u gostima pobjedivši NK Imotki rezultatom 1:0 Pogodak za Rakićane postigao je Dane Pavković.

Rezultati:
Kamen – Proložac 1:0
Posušje – Grude 4:1
Imotski – Rakitno 0:1
Croatia – Tomislav ( odgođeno)
Posušje net. M. Bešlić

OGLASI

Loading