Select Page

NOVI BODOVI ZA ANAMARIJU NA GALEB BELGRAD TROPHY 2024 – G/E2

NOVI BODOVI ZA ANAMARIJU NA GALEB BELGRAD TROPHY 2024 – G/E2

Proteklog vikenda su posuške taekwondoašice Anamarija Miličević u kategoriji kadetkinja do 51 kg, Marta Grubišić u kategoriji kadetkinja do 47 kilograma i Filipa Bašić u kategoriji juniorki do 63 kilograma nastupile na međunarodnom bodovnom taekwondo natjecanju u Beogradu na kojem se okupilo preko 1000 natjecatelja iz Europe i svjeta.

Posuške cure su nastupile pod zastavom Taekwondo saveza Herceg Bosne za koji je nastupilo još 8 natjecatelja iz Tomuslavgrada i Fojnice. Marta Grubišić je kao i Filipa Bašić već u pretkolu izgubila borbu i ovaj put ostala bez plasmana.

Anamarija Mikičević je u pretkolu pobjedila predstavnicu Bugarske rezultatom 2:1 da bi u borbi za medalju  izgubila u posljednjim sekundama rezultatom 1:2 od predstavnice Srbije, prve nositeljice i pobjednice turnira u Beogradu. Na ovom natjecanju posuške sportašice pratio je trener Petar Boban.

Ovo su vrijedna iskustva za naše kadetkinje na putu do Europskog prvenstva i vrijedni bodovi za Anamariju na europskoj rang ljestvici.

Već sljedeću nedjelju nas očekuje prvenstvo Federacije, iako ostaje žal za medaljom najbitnije je da smo skupili novo iskustvo i vratili se kući bez novih ozljeda i spremni za nove treninge i natjecanja.

Za taekwondo Savez Herceg Bosne brončanu medalju na ovom natjecanju osvojio je Deni Hodžić iz Fojnice. 

OGLASI

Loading