Select Page

Objavljen Javni poziv i program pomoći Vlade RH za povratak Hrvata u BiH

Objavljen Javni poziv i program pomoći Vlade RH za povratak Hrvata u BiH

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje pri Vladi Republike Hrvatske objavio je Javni poziv i program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu.
 
Detalje objavljenog Javnog poziva za prikupljanje prijava za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranja održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu te Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hecegovinu za 2020. godinu objavljeni su na stranicama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Registrirane pravne osobe u BiH mogu podnijeti prijave za financijske potpore za provedbu projekata koji potiču povratak hrvatskog stanovništva na područje BiH i pridonose stvaranju kvalitetnijih uvjeta za njihov održivi život. 

Rok za podnošenje prijave je 9. prosinca 2020. godine. 

Ovdje možete pogledati: 

– Javni poziv za prikupljanje prijava za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranja održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini  za 2020. godinu.

– ​Program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu  za 2020. godinu.

– Ovdje možete potražiti obrazac za prijavu 

OGLASI

Loading