Select Page

Obratila se na kršćanstvo dok je papa Franjo molio s praznog Trga

Obratila se na kršćanstvo dok je papa Franjo molio s praznog Trga

Papa Franjo je u petak u uoči molitve s praznog Trga sv. Petra kazao da smo zbog koronavirusa svi u “istom čamcu”, slabi i dezorijentirani, ali istodobno važni i potrebni, svi pozvani zajedno veslati, svi potrebiti uzajamne utjehe. Na toj se lađi… svi nalazimo – rekao je Papa.

Prije klanjanja pred Presvetim i prije blagoslova Urbi et Orbi – Gradu i svijetu molio je “Gospodine, blagoslovi svijet, daj zdravlje tijelima i utjehu srcima, znamo da brineš o nama”, ujedinivši cijeli svijet u molitvi  i dotaknuvši srca mnogih.

Izvanredni događaj i blagoslov koji se obično daje samo na Božić i Uskrs putem sredstava komunikaciju pratilo je milijune ljudi diljem svijeta a među njima je bila i jedna Talijanka koja je doživjela veliku milost.

Jedan je komentar tijekom prijenosa uživo putem društvene mreže Facebook otkrio veliko obraćenje na kršćanstvo. Žena je rekla da je agnostik, ali sada vjeruje, piše ChurchPOP.

“Nikad nisam vjerovala, oduvijek sam bila agnostik. No ipak sada sam ovdje u suzama i molim se da sve ovo čim prije završi. Bože, zaštiti ljude koje volim. Samo želim ponovno zagrliti svoju obitelj”, napisala je u komentar.

vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading