Select Page

Održan treći dan manifestacije “Božić u Posušju 2019.”

Održan treći dan manifestacije “Božić u Posušju 2019.”

Ovoga je četvrtka, 26. prosinca 2019. na Trgu hrvatskih branitelja održan treći dan manifestacije Božić u Posušju 2019.

U sklopu manifestacije održava se božićni sajam, prodavala se i tombola, čije je izvlačenje zakazano za subotu. U zabavnom dijelu programa osmišljeni su različiti sadržaji.

Tako su svojim nastupom program otvorili članovi HKUD-a fra Petar Bakula koje je za nastup pripremala Matea Jukić. Profesorica Josipa Penava okupila je oko sebe one najmanje kako bi im pročitala božićnu priču, dok su djeca znatiželjno slušala. Igraonica za djecu također je bila dio današnjega programa, a za pjesmu se pobrinula ženska klapa Zvizdan.

Podsjećamo kako je manifestacija otpočela u ponedjeljak 23.12., umjesto u petak 20.12. Razlog tome bila je jaka kiša. Tako se manifestacija održava u ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak te u subotu 28. prosinca. Vrijeme je jučer bilo lijepo, ali prohladno. No, mjesta i načina za zagrijati se ima. Tu su grijani šatori, kuhano vino i druge tople i razne druge delicije.

Osim ugodnoga ambijenta, pravog blagdanskog ozračja i lijepoga druženja, tijekom manifestacije imate prigodu djelovati humanitarno, budući da je dio prihoda privatnih izlagača, sav prihod od tombole, rukotvorina naših škola kao i prihod na Badnjak od bakalara i kuhanog vina namijenjen u humanitarne svrhe.

OGLASI

Loading