Select Page

Održana 1. redovna skupština ŽKK Posušje

Održana 1. redovna skupština ŽKK Posušje

Sinoć je u kinodvorani u Posušju održana 1. redovna skupština ŽKK Posušje.

Sjednicu je vodila predsjednica skupštine Tatjana Begić koja je pozdravila sve nazočne i upoznala ih s točkama dnevnog reda. Nakon tog riječ je dobila predsjednica ŽKK Posušje Gabrijeli Bešlić koja je je obrazlagala prve dvije točke dnevnog reda ( 1.Izvješće o dosadašnjim aktivnostima Upravnog odbora i stručnog stožera ŽKK Posušje / 2.točka dnevnog reda Plan i Program u sezoni 2014/2015 / 3.točka Razno)

Predsjednica kluba je istaknula da je klub osnovan isključivo od sponzorstva roditelja djece koji su ujedno članovi Upravnog i Nadzornog odbora,te da je ovo jedan od rijetkih klubova u kojima su svi članovi odbora kluba ujedno i roditelji djece koja su u našem klubu. Što je zaista rijedak primjer. Istaknula je da su osigurani termini kao i uvjeti da se cure pravilno razvijaju, te je još napomenula da je zadovoljna sa suradnjom sa Športskim savezom općine Posušje i da se iskreno nada da će se ta suradnja nastaviti. Također je spomenula da očekuje podršku Županije Zapadno-Hercegovačke te da je ona dužna financirati kotizaciju natjecanja za sve natjecateljske kategorije ( Uz svaku točku dnevnog reda je išao i prilog listova u kojem su nazočni mogli uvidjeti sve detalje o financiranju i troškovima osnivanja i nabavke neophodnih stvari za rad ŽKK Posušje).

Osvrnula se i na drugu točku dnevnog reda i izrazila želju da bi bila dobra stvar da se podigne gledanost ženske košarke tj. da roditelji, prijatelji, prijateljice, braća i sestre dolaze na njihove utakmice i da im budu podrška u njihovom radu.

Zatim je se nazočnima obratio šefu struke Robert Jurišić. On je rekao da ne sumnja u ovaj projekat i da će on i njegov kolega Mario Karoglan dati sve od sebe da klub radi i da se djeca razvijaju u pravom smjeru a ujedno i da napreduju. Što se tiče rezultata ništa nije želio obećati osim rada, reda i discipline na terenu i oko njega. Istaknuo je da bi cure trebale odigrati po svakoj kategoriji od 8 do 12 utakmica što ovisi o broju ekipa u ligi i sustavu natjecanja . Naglasio je i da je teška financijska situacija svugdje ali i da se lagano ali sigurno podižu svi ostali ženski klubovi što je dobro za budućnost cura! Izrazio je želju da cure igraju sve utakmice u maloj dvorani za što im je potrebna staklena tabla i zaštite ispod koševa uz to da očekuje pomoć od Športskog saveza Općine Posušje.

Pod točkomrazno za riječ se javio Predsjednik Športskog saveza općine Posušje Tomislav Bašić koji je obećao da će staklena tabla i zaštita ispod koševa biti riješena do početka sezone.

Skupština je privedena kraju uz ogroman pljesak svih nazočnih. Juniorke i Seniorke uz Upravni i Nadzorni odbor organizirale su malu zakusku za sve prisutne na skupštini!!!
Još jednom hvala vam svima na podršci i nadamo se dobrim rezultatima u budućnosti kluba

Iz kluba se i ovim putem zahvaljuju svima na podršci i nadaju se dobrim rezultatima u budućnosti kluba.

Posusje.net

OGLASI

Loading