Select Page

Održana 3. izborna skupština ŽKK Posušje

Održana 3. izborna skupština ŽKK Posušje

3. redovna skupština Ženskog košarkaškog kluba Posušje održana je sinoć u posuškoj kinodvorani.

Predstavljeno je financijsko izviješće, izviješće o radu kluba i rezultatima u sportskim natjecanjima za predhodnu sezonu te plan i program za sezonu 2016/2017.

Predsjednik Skupštine Zvonko Landeka izrazio je zadovoljstvo financijama Kluba rekavši kako nakon svih podmirenih obveza Klub je u jednom dobrom plusu kada su u pitanju financije, te kako je jako puno i pohvalno koliko je sponzora podržalo ove godine ŽKK Posušje.

Trener Robert Jurišić predstavio je ukratko rezultate prošle sezone. „U dogovoru s upravom kluba odlučili smo da naš klub u predhodnoj sezoni nastupa u svim kategorijama u ligi Herceg Bosne, te po prvi puta u povijesti kluba u BCAA ligi. Za naš klub natjecanje u ovom rangu ženske košarke bila je čast i zadovoljstvo. Odigrali smo četiri turnira na ovom natjecanju u Zagrebu, Vodicama, Ljubljani i Posušju. Nismo ostvarili rezultat u ovim turnirima, ali je to bilo jedno odlično iskustvo za naše cure, da vidimo gdje smo s radom, te da ispravljamo sve greške i propuste koje smo uočili,“ kazao je Jurišić.

Kada su u pitanju planovi za sezonu 2016./ 2017. trener Jurišić e kazao da se planira igrati međukadetska, kadetska i juniorska liga pod Savezom Herceg Bosne. „I ove godine planiramo igrati međunarodnu regionalnu ligu pod nazivom WABA Liga. Obzirom da smo u ovom djelu najmlađa ekipa (cure rođene 2000. godine i mlađe), ne očekujemo neke značajnije rezultate,uvjereni smo da ćemo skupiti dovoljno znanja i iskustva za iduću sezonu koja će se igrati u generaciji 2001. / 2002. godište,“ kazao je trener Jurišić. Novost ove godine je i škola košarke u Rakitnu koju pohađa desetak curica. Inače, ove godine ukupno u ŽKK Posušje trenira oko 100 cura u svim kategorijama.

posusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading