Select Page

Održana prozivka HŠK Posušje: Stigao Maglica, a Stipić se priključio stožeru!

Održana prozivka HŠK Posušje: Stigao Maglica, a Stipić se priključio stožeru!

Danas u 15 sati na Mokrom Docu trener Balajić okupio je igrače HŠK Posušje i krenulo se sa pripremama za proljetni dio sezone u kojem će se pokušati izboriti ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo Posušje je prvi dio sezone završilo na 10. mjestu sa 16 bodova, isto koliko imaju deveti Rudar te jedanaesti Leotar. Trener je potvrdio nekoliko igračkih promjena te najavio plan priprema i prvu natjecateljsku utakmicu.

Evo što je trener rekao za medije: “Pozdrav svima, sve najbolje u Novoj godini i puno zdravlja želim. Što se tiče ekipe u dobrom smo raspoloženu, najbitnije od svega je da smo uspjeli zadržati igrače koji su nam došli tokom sezone Ramović, Milanović i Horić, očekujemo još neke igrače, u razgovorima smo a za sada je tu Frane Maglica. Nema ozlijeđenih, neki su bili bolesni ali sada su dobro.

Pripreme ćemo prvi dio obaviti tu u Posušju a onda idemo nekoliko dana u Trebinje u kamp i za kraj se vraćamo opet tu na naš teren. U svakom djelu imamo po 3 prijateljske utakmice sa zaključnom protiv Veleža u Mostaru.”

Upitan je trener detaljnije o igračkim promjenama i pozicijama. Tu je spomenuo kako se Stipić zbog učestalosti ozljeda odlučio za “teži” put i priključio se stožeru u kojem je bilo malih promjena zbog licenci. Kako je Tomislav Barišić ozlijeđen bilo je pod moranje dovesti desnog beka da se ne ostane samo na mladom Bešliću zato je doveden Maglica koji ima iskustvo 1. i 2. HNL. Očekujemo još na možda dva mjesta dva igrača, mislim da nam ne treba puno što se vidjelo na jesen i ostali smo na okupu tako da se možemo nositi sa svim ekipama u ligi te se nadam da ćemo imati taj komadić sreće koji nismo imali.

Za kraj je trener najavio prvu utakmicu nastavka prvenstva u kojoj gostuju kod posljednjeg Radnika u Bijeljini. “To je jedan od izravnih konkurenata i jako nam je važna utakmica, učiniti ćemo sve da se dobro pripremimo i dođemo do bodova.”

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading