Select Page

Održano predavanje na temu dijabetesa u Širokom Brijegu

Održano predavanje na temu dijabetesa u Širokom Brijegu

U sklopu projekta „Prevencija komplikacija u liječenju šećerne bolesti“ sinoć je u organizaciji Udruge dijabetičara u ŽZH u kino dvorani Hrvatskog kulturnog doma u Širokom Brijegu održano predavanje na temu dijabetesa, odnosno o komplikacijama šećerne bolesti, njihovoj prevenciji, simptomima i liječenju.
Na predavačkoj pozornici se našla prof. dr. sc. Maja Radman, ugledni endokrinolog i dijabetolog iz KBC-a Split.

Interakcija sa publikom je bila na visokom nivou jer se zapravo radi o vrhunskoj predavačici koja je na kvalitetan način prezentirala na što zapravo dijabetičari trebaju obratiti pozornost da bi izbjegli neželjene posljedice, kako za sebe osobno, tako i za obitelj i društvo u kojem se nalaze.

dijabeticari-siroki-0224215

Zahvaljujući lokalnim radio postajama kao i pojedinim informatičkim medijima, najava događaja je doprla do mnogih naših sugrađana koji su prepoznali značaj i iskoristili priliku da dođu do što bolje informacije koja će im znatno pomoći u životu sa šećernom bolesti.

Poseban gost na predavanju je bio Branko Lulić, dipl.ing., predsjednik Splitskog dijabetičkog društva koji je još jednom potvrdio izvrsnu međusobnu suradnju između Splita i Zapadne Hercegovine.

ABCportal.INfo

OGLASI

Loading