Select Page

Omladinci NK Rakitno slavili u Grudama!

Omladinci NK Rakitno slavili u Grudama!

U Grudama je 23. i 24. lipnja održan 7. Međunarodno – memorijalni turnir Zdravko Jurčić “Miš” i Dinko Vranješ “Dine”

U izrazito jakoj konkurenciji protiv vršnjaka iz Posušja, Širokog Brijega, Ljubuškog, Gruda, Međugorja, Trebinja te mnogih klubova iz Dalmacije natjecali su se i omladinci NK Rakitno u dvije kategorije, 2012. – 2013. i 2014. – 2015. godište.

Stariji su natjecanje završili u skupini, dok je generacija 2014. – 2015 imala uspješan turnir osvojivši prvo mkesto. Za ekipu su nastupili Marko Pavković, Ivan Ivanković, Petar Ćurdo, Bože Topić, Ante Sabljo, Filip Mihalj, Josip Pavković, Josip Dumančić i kapetan ekipe Miro Rajič.

Prvi dan je odigrano natjecanje po skupinama. U skupini B, uz NK Rakitno bili su još AS Međugorje, NK Široki Brijeg, Škola nogometa Mali vatreni i Herceg sport iz Širokog Brijega.

Rezultati grupne faze:

NK Rakitno – AS Međugorje 6:0
NK Rakitno – Herceg sport 8:1
NK Rakitno – NK Široki Brijeg 5:1
NK Rakitno – Mali vatreni 4:4

Plasman u drugi dan turnira izborilo je osam najboljih ekipa među kojima se našlo i NK Rakitno sa uvjerljivo osvojenim prvim mjestom u skupini.

Rezultati nokaut faze:

Četvrtfinale:

NK Rakitno – NK Mračaj Runovići 4:1

Polufinale:

NK Rakitno – NK Leotar Trebinje 6:3

Finale:

NK Rakitno – NK Široki Brijeg 2:1

Momčad trenera Dade Ivankovića Joskovića je uz osvojeno prvo mjesto osvojila i dvije individualne nagrade. Vratar Marko Pavković je odlično branio cijeli turnir i zasluženo dobio nagradu za najboljeg vratara, a njegov suigrač Petar Ćurdo proglašen je za najboljeg igrača turnira.

OGLASI

Loading