Select Page

OO HDZ BiH Posušje dao potporu Predsjednici RH u osudi izjava Željka Komšića

OO HDZ BiH Posušje dao potporu Predsjednici RH u osudi izjava Željka Komšića

Općinski odbor HDZ BiH Posušje daje punu potporu Predsjednici Republike Hrvatske u njenom priopćenju kojim je osudila izjavu Željka Komšića u razgovoru s UN-ovim dužnosnikom.

“Hrvatima nametnuti član Predsjedništva Željko Komšić je personifikacija preglasavanja Hrvata BiH. U nedostatku vlastite vizije i sposobnosti za rješavanje problema unutar BiH, svojom stalnom neutemeljenom protuhrvatskom retorikom dodatno potvrđuje kako nije samo nelegitiman, već nije ni relevantan sugovornik kada je riječ o međudržavnim odnosima ili bilo čemu drugome”, poručila je Predsjednica RH.

Ovom izjavom Predsjednica pokazuje kako u potpunosti razumije političke prilike u BiH i da se u svakoj prilici bori za ravnopravnost Hrvata u BiH. Nadamo se da će svi hrvatski dužnosnici kako u BiH tako i u Republici Hrvatskoj nastaviti ignorirati rezervnog bošnjačkog člana predsjedništva, koji sebe voli nazivati hrvatskim, a u biti ne predstavlja nikoga već sebe samoga i to samo u rijetkim trenucima trijeznoće, navode u svom priopćenju iz OO HDZ BiH Posušje.

OGLASI

Loading