Select Page

“Pismo moja”: Hercegovac Ivica Bago obradio Oliverovu pjesmu

“Pismo moja”: Hercegovac Ivica Bago obradio Oliverovu pjesmu

Ivica Bago predstavlja pomalo drugačiju izvedbu Oliverove balade “Pismo moja”, praćenu prekrasnim spotom snimljenim na lokacijama parka prirode Blidinje.

Još od 2010. godine, kako i sam kaže, imao je želju izvesti pjesmu u svom aranžmanu, a zahvaljujući prijateljstvu s Jurom Stanićem, svojim i Oliverovim dugogodišnjim prijateljem, imao je prilike u svom domu ugostiti Olivera i provesti s njim nezaboravne dane, a ujedno i dobio njegov pristanak za izvođenje pjesme “Pismo moja”, kaže Bago.

Oliver je rekao kako je tada stekao najvećeg prijatelja u Hercegovini, mog sina Ivana Dragu Bagu, koji je iz toga razloga i glumio u spotu.

Znam da nisam veliki pivač za izvesti ovako veliku pismu, napisanu i otpivanu od najvećih glazbenika Hrvatske, ali se barem nadam kako nisam to loše izveo, dajem vam na pravo procijeniti, ali ne i suditi, poručuje Ivica Bago.

Glavne uloge u spotu imaju Ivičin sin Ivano Drago Bago te prekrasna Anamarija Tomić. Kameru i režiju spota potpisuje Andrea Kaštelan, a Ivica Bago joj se pridružuje u režiji, navodi se iz Dallas recordsa.

Glazbu i tekst potpisuje Jure Stanić May, aranžman i produkciju Tomislav Pehar, a mix i master Saša Miočić. Na gitarama je Miroslav Lesić, a prateći vokali bili su Jadranka Krištof i Dragan Brnas Fudo.

OGLASI

Loading