Select Page

Sve spremno za najveći golf-turnir u BiH: Kamen, krš i maslina

Sve spremno za najveći golf-turnir u BiH: Kamen, krš i maslina

U subotu 10.08.2019. godine na golf igralištu “Topala” u Posušju, odigrat će se najveći turnir u Bosni i Hercegovini “Kamen, krš i maslina”.

Prijavljeno je preko 80 golfera među kojima su i tri profesionalna igrača. Na popisu je desetak igrača sa singl hendikepom. Prijavljeni su igrači iz 10-tak zemalja počev od Hrvatske, Amerike, Kanade, Švedske, Emirata, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Njemačke, Australije i naravno golfera iz Bosne i Hercegovine. Ovaj veliki golf event, što bi se reklo u ovom modernom vremenu, zauzima posebno mjesto i u regiji, kao jedan od golf turnira sa velikim brojem učesnika na čemu mogu da zavide i mnogo razvijenije države od BiH.

Golf igralište “Topala”, GK Posušje, Grad Posušje spremno dočekuje goste iz svijeta golfa. Dočekuju ih sa domaćinskom atmosferom na koju su većina učesnika navikli, sa hercegovačkim suncem i sa novom rupom par 3.

Poslije igre će samo jedan biti najbolji, a svi ostali sudionici i gosti kluba će uživati u igri, druženju, gostoprimstvu, ali i pjesmi koja će se oriti Topalom do kasno u noć.

Ovaj veliki turnir zaslužuje veliki respekt, organizatori zaslužuju štovanje, što bi rekli domaći golferi, a učesnici će odigrati poštenu rundu golfa.

Zato je ovo igra koju vole mnogi, igra RESPEKTA, ŠTOVANJA i POŠTENJA baš kao što je “Kamen, krš i maslina”.

Dobrodošli u Posušje na čuveni golf teren “TOPALA”.

Golf savez BiH

OGLASI

Loading