Select Page

Počele prijave za Malonogometni turnir Trn 2015. WWin

Počele prijave za Malonogometni turnir Trn 2015. WWin

Skupina sportskih entuzijasta ili bolje rečeno malonogometnih zaljubljenika s prostora širokobriješke općine prošle godine su po prvi put organizirali Malonogometni turnir “Trn Wwin”. Turnir je igran za bogat nagradni fond, a na igralištu Osnovne škole na Trnu kod Širokog Brijega okupio je gotovo sve ono što je vrijedno u futsalu na prostoru Bosne i Hercegovine, te zemljama okruženja.

Turnir se igra i ove godine, a započet će 01. lipnja. Prethodno će 30. svibnja s početkom u 20 sati biti upriličeno izvlačenje parova na igralištu OŠ Trn. Organizator se pobrinuo da napravi najbolji mogući uvod, pa će za sve posjetitelje ždrijeba tu večer biti besplatni hrana i piće.

Nagradni fond turnira ove godine iznosi 15.000 KM. Prvoplasirana momčad će dobiti nagradu od 11.000, drugoplasirana od 3.000, a trećeplasirana od 1.000 KM.
Uplate po ekipi i ove godine iznose 200 KM, a primaju se putem broja 063 767-444.
Organizatori već sada najavljuju dolazak reprezentativaca Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, te Bosne i Hercegovine, a nije isključeno da se na turniru pojave u kompletnom sastavu neke od najboljih ekipa koje nastupaju u futsal ligama ovih zemalja.

Za završnicu turnira upriličena je i bogata tombola, pa će tako na finalnu večer glavna nagrada biti motor Piaggio X9, a tu je i čitav niz drugih bogatih i zanimljivih nagrada.

Podsjetimo se još jednom kako je pobjednik tog prvog prošlogodišnjeg izdanja turnira na Trnu postala ekipa Mikramatik Mercedes-benz Autolijanovići pobijedivši u velikom finalu boljim izvođenjem šesteraca momčad Mepasa, a nakon regularnih 1:1.

Nema sumnje kako će i ovogodišnji turnir na Trnu biti poseban, s mnoštvom iznenađenja, sjajnih igrača i ekipa, te opravdati status najboljeg na prostoru Hercegovine.

Glavni sponzori turnira su WWin i Namex Široki Brijeg .

abcportal.info

OGLASI

Loading