Select Page

Poduzeće za vježbu SSŠ Posušje, “Handmade gifts” najuspješnije na “Sajmu poduzeća za vježbu”

Poduzeće za vježbu SSŠ Posušje, “Handmade gifts” najuspješnije na “Sajmu poduzeća za vježbu”

U petak, 24.veljače 2017. “Poduzeća za vježbu” Srednje strukovne škole Posušje su sudjelovala na “Sajmu poduzeća za vježbu” koji je organiziran u sklopu projekta “Poduzetništvo na djelu”, a organizatori su Zavod za školstvo iz Mostara u suradnji s Ministarstvima obrazovanja, znanosti, kulture i športa HN i ZH županija.

Domaćin “Sajma poduzetništva za vježbu” bila je Srednja škola fra Slavka Barbarića Čitluk, a sudjelovalo je više od 500 učenika iz 20-ak srednjih strukovnih škola. Predstavljeni su učenički ručni radovi svih sudionika i bili su uspješni i dobro osmišljeni, ali je Ocjenjivačko povjerenstvo, s Gracijelom Marjanović na čelu, proglasilo za najuspješnije Poduzeće za vježbu, poduzeće Handmade gifts pod vodstvom profesorice Marijane Dumančić.

sss 5

Čestitamo našim “poduzećima ” i zahvaljujemo im se na odličnom predstavljanju, profesorici Marijani Dumančić i profesorici Ivani Iličić na uloženom trudu i radu i učenicima koji su dali svoj doprinos.

sss 6

Škola se posebno želi zahvaliti na suradnji našim partnerima: “Moja mala radionica by Ružica”, “Amavi couture”, “Braniteljskoj zadruzi EKO Hercegovina”, gospođi Nadi Šarić ispred te zadruge, “Mirakul by Rena”, koja je ručno ocrtala naš stolnjak, “Atelier Jukić”, koji je besplatno izradio promotivne materijale, “Olovka Posušje” za izradu pečata “poduzeća”, “Mia make a wish” za izradu svih promotivnih materijala i “Pikić Staklo” na pomoći učenicima.

sss 2

Želimo pohvaliti sve učenike koji su dali svoj doprinos za ostvarenje naših “poduzeća”, posebne pohvale idu Karlu Tomić 2.b, za izradu video prezentacije, Martini Pavković 2.b, za osmišljavanje i crtanje loga, Nikoli Jurišiću 3.b, za pjeskarene čaše, te Sari Karamatić 3.b i Ani Koštro 3.b, na čelu sa profesoricom Marijanom Dumančić, koji su svojim radom i trudom pokazale svoje znanje i umjeće te potpomogli da se poduzeće “Handmade gifts” istakne i proglasi za najuspješnije na “Sajmu poduzeća za vježbu”.

Posušje.net/Srednja strukovna škola Posušje

OGLASI

Loading