Select Page

Ponos Posušja na prijemu u Općini Posušje

Ponos Posušja na prijemu u Općini Posušje

Za dvije iznimno talentirane Posušanke, Ivanu Jukić i Anu Širić, sudionice glazbenog natjecanja The Voice Hrvatska, danas je u uredu načelnika općine Posušje upriličen prijem. Podsjetimo, Ivana Jukić plasirala se u četvrtfinale, a Ana Širić u samo finale ovog prestižnog glazbenog natjecanja.

Gošće su dočekali predsjednik Općinskog vijeća Mario Knezović, načelnik općine Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović Galić koji su im uputili čestitke na visokim plasmanima, zapaženim interpretacijama i scenskim nastupom koje su pobrale simpatije velikog broja publike u Hrvatskoj i BiH.

U ugodnom razgovoru koji je uslijedio, gošće su govorile o dojmovima i atmosferi s ovog natjecanja, glazbenom putu koji ih je doveo do prijave, ali i budućem radu na glazbenom stvaralaštvu, za kojeg uopće ne sumnjamo da će biti uspješan i rado prihvaćeni među širokim auditorijem.

Na kraju susreta, uz riječi podrške za taj budući rad, mladim talentiranim Posušankama uručena je novčana nagrada kao i prigodni darovi.

OGLASI

Loading