Select Page

Poraz plavo-bijelih od FK Željezničara

Poraz plavo-bijelih od FK Željezničara

Nogometaši Posušja ni danas nisu uspjeli do bodova na Mokrom docu. Željezničar je slavio s 2:1 i produžio agoniju Posušja u, po svemu sudeći, teškoj borbi za ostanak i ove sezone.

Od početka utakmice nogometaši Željezničara krenuli su bolje i agresivnije u današnju utakmicu kao da su oni domaćini na Mokrom docu i to im se isplatilo već u 12. minuti. Joseph Amoah je pobjegao Jovanu Vladimiru Pavloviću, uz aut liniju, koji ga je srušio. Loptu je pred gol Luke Kukića ubacio Luka Malić, a glavom ju je iza Kukićevih leđa poslao Dženan Haračić. Samo dvije minute kasnije domaćoj obrani je pobjegao i Omar Beća, ali je otišao previše desno pa njegov udarac nije ugrozio Kukićeva vrata.

Prvu priliku u nastavku imalo je Posušje u 57. minuti kada je Horić glavom loptu uputio pos samu gredu, ali Bender je još jednom bio na mjestu, kao i obrana Posušja kada je dvije minute kasnije blokirala udarac Amara Drine s desetak metara. Dario Pavković u 71. minuti glavom je zatresao mrežu gostiju za smanjenje vodstva i nadu domaćih da bi u sljedećih dvadesetak minuta mogli i do bod(ov)a na Morkom docu, ali ta nada nije realizirana pa je Željezničar odnio tri boda iz Posušja, a pred sami kraj utakmice u napadima Posušja u sudačkoj nadoknadi ozlijedio se i požrtvovani Luka Begić.

OGLASI

Loading