Select Page

Porazom u Grudama Posušje izgubilo vrh ljestvice

Porazom u Grudama Posušje izgubilo vrh ljestvice

Nogometaši Posušja doživjeli su drugi poraz ove sezone, ovoga puta u susjednim Grudama.

Šef struke Leo Slišković na stadion Elić Luka izveo je sljedeći sastav: Galić, Kovač(C), Vištica, Bakula, Ćuže, Landeka, Dumančić, Bešlić, Nenadić, Pišković i Glavina. Jaka kiša na stadion u Grudama privukla je jedva dvadeset onih najvjernih gledatelja. Loš teren i kiša koja je neumorno pada otežavali su igru i protok lopte. Prvo poluvrijeme bilo je bez većih prilika, jedino možemo izdvojiti Landekin šut koji je lako ukrotio Braćić.

U drugom djelu kiša je još jače padala,a teren se pretvarao u pravu “močvaru”. U 60’min susreta dogodio se presudan detalj na utakmici. Glavina ruši Ćorluku, a sudac pokazuje drugi žuti karton. Domaći strateg Knezović koristi igrača više i sve karte baca u napad i u 69’min to se i isplatilo. HNK Grude dolaze do gola za veliku erupciju oduševljenja. Do kraja nije bilo većih prilika. Bodovi su ostali na stadionu Elić Luka, a Posušje ima za čim žaliti, jer velika tri boda i prva pozicija su prosuti u Grudama.

HŠK Posušje sada je druga momčad prvenstva, a dva više ima prvoplasirani FK Klis. Sljedeće kolo HŠK Posušje dočekuje HNK Neum na “zelenom dragulju”!

Posuški.info

OGLASI

Loading