Select Page

Posušanin Dr. Milan Rezo imenovan pomoćnikom ministra graditeljstva i prostornog uređenja u Vladi RH

Posušanin Dr. Milan Rezo imenovan pomoćnikom ministra graditeljstva i prostornog uređenja u Vladi RH

Nakon dr. Denisa Kovačića koji je imenovan pomoćnikom ministra zdravlja i Zdravka Jakopa, imenovanog pomoćnikom ministra obrane, nastavnik na varaždinskom Geotehničkom fakultetu dr. Milan Rezo danas je odlukom Vlade imenovan pomoćnikom ministra graditeljstva i prostornog uređenja.

Treće je to imenovanje na dužnost ministrovog pomoćnika neke osobe s područja Varaždinske županije. Stručna djelatnost dr. Milana Reze, kako stoji u njegovom životopisu, su geodetski poslovi, projektiranje izvangradskih i gradskih cesta, kanalizacija i vododova, modeliranje terena-DMT te sanacije klizišta.
“Imamo ljude u najvažnijim resorima”

Rezo, rodom iz Posušja u BiH, član je HDZ-a i predsjednik akademske zajednice spomenute stranke koja djeluje pod nazivom „Ante Starčević“. Anđelko Stričak stoga je za portal eVaraždin istaknuo da je njegovo imenovanje „još jedan dokaz da županijska organizacija HDZ-a dobro radi“.

– Sad imamo ljude u najvažnijim resorima za naš kraj. Imamo dosta vojnih objekata i pomoćnika ministra obrane. Imamo pomoćnika ministra zdravlja dr. Kovačića, znamo koliko je to važno, a vjerujem da će imenovanje Milana Reze pozdraviti naši poduzetnici jer je Ministarstvo graditeljstva uključeno u pripremu svih strateških infrastrukturnih projekata – izjavio je Stričak, saborski zastupnik HDZ-a i šef županijske organizacije HDZ-a.
Rad na nastavku digitalizacije

Dr. Rezo u izjavi za eVaraždin ističe da su njegovi razgovori u posljednje vrijeme s nadležnima tekli u smjeru imenovanja, a kako nam je rekao, nalazit će se u Upravi za državne dozvole i strateške projekte.

– Radit ću na nastavku digitalizacije u smislu ubrzanja procesa e-dozvola i strateških projekata, a svakako i u smislu digitalizacije rješenja od idejnih do glavnih i izvedbenih projekata – izjavio je eVaraždin.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading