Select Page

Posušje nakon godinu dana otvara stadion za gledatelje

Posušje nakon godinu dana otvara stadion za gledatelje
Nakon godinu dana tribine stadiona Mokri Dolac bit će otvorene za navijače HŠK Posušje.

Naime, u generalnoj provjeri za nastavak prvenstva vodeća momčad Prve lige FBiH dočekat će momčad hrvatskog županijskog ligaša ONK Metković.  Ova utakmica igra se u subotu s početkom u 14:30 sati.

Nadamo se kako će te u velikom broju pohoditi “zeleni dragulj” i provjeriti kakvo je “oružje” stručni stožer spremio za vatreno nogometno proljeće u m:tel Prvoj ligi FBiH, napisali su iz HŠK Posušja i pripremili prigodan video.

Podsjećamo, u Županiji Zapadnohercegovačkoj nedavnom odlukom Županijskog stožera civilne zaštite dopuštena je nazočnost ograničenog broja publike u dvoranama i stadionima, uz naravno poštivanje epidemioloških mjera koje su još uvijek na snazi.

S obzirom da se proljetni dio sezone u 2. ligi FBiH praktično nije odigrao do kraja, a čiji je član tada bila momčad Posušja, jer je sezona prekinuta zbog pojave koronavirusa, navršit će se punih godinu dana od posljednje utakmice pred publikom na stadionu Mokri Dolac.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhskposusje1950%2Fvideos%2F140086604548093%2F&show_text=false&width=560

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading