Select Page

Posušje: Obavijest o posebnoj regulaciji prometa zbog defilea starodobnih Opela

Posušje: Obavijest o posebnoj regulaciji prometa zbog defilea starodobnih Opela

U susret događaju okupljanja i defilea starodobnih Opel vozila koji se ove subote okupljaju u Posušju, iz Opel oldschool kluba „Hercegovina“ mole vlasnike automobila da u subotu 15. srpnja oslobode parking u Ulici kralja Tomislava, preciznije od caffe bara Vive do kružnog toka ispod crkve u Posušju u vremenu od 14 do 15 sati zbog velikog broja sudionika Opel Oldschool susreta.

Ove godine očekuje se više od 120 sudionika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemačke, Austrije, Mađarske i Makedonije.

Ovogodišnji defile kreće od restorana „Odmor“ Posušje u 14 sati. Planirani dolazak u sami centar grada je u 14:15, gdje se kratko zadržavaju i kreću s defileom po Hercegovini, najprije u Grude, te na Uzariće u Širokom Brijegu gdje je i završnica susreta. Očekivani dolazak na završnu lokaciju u Uzarićima je oko 16. 30 sati.

„Pozivamo vas na druženje uz zanimljiv zabavni program, glazbu uživo i bogatu tombolu. Glavna nagrada je Opel Omega A“, kazali su nam organizatori susreta.

Opel oldschool klub „Hercegovina“ poziva sve ljubitelje opel automobila na 5. susret Opel oldschool „Hercegovina“ koji će se održati ove subote 15. srpnja.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading