Select Page

POSUŠJE: Roditelji i djeca u oazi ljepote i zdravog krajolika

POSUŠJE: Roditelji i djeca u oazi ljepote i zdravog krajolika

Posušani su u velikom ljetnom zanosu po zabavi, igrama i posjetu svojim prirodnim ljepotama kakvih je u posuškom kraju na brojnim krajolicima.

U gradu je bio “posuški đir”, odlična biciklijada na startu “Posuškog lita 2017” a u sjevernom kraju Borićevac pravi ljetni spektakl. Priredili su ga roditelji, trener i mladi posuški nogometni “tići” nakon uspješne sezone. Program je trajao cijelo popodne sve do zalaska sunca na čarobnom brdu Borićevac koji je, za mnoge, nešto posve novo i izazovno.To je šumarak s plodniim njivama i ljekobiljem te starijim i obnovljenim kamenim kućama. Roditelji mladih sportaša i njihov trener na poticaj djece osmislili su zanimljiv program i zabavu. Igralo se na balote, mali nogomet, šetalo, pjevalo i uživalo.

IzletIgr3_pec_bih_030717

To što je priređeno malo gdje ima. Uz ostalo, nogomet su igrali i roditelji i djeca, muževi i supruge. Rezultat i pobjeda nisu bili u prvom planu nego prava zabava na svježem brdu koje je već tema posuškog ljeta. Uživalo se u domaćim specijalitetima i zdravoj hrani te životu u čistom i mirisnom okružju i sportskim igrama koje “donose” i radost i veselje i zdraviji život, zaključak je na kraju okruglog stola u tom brdu koje će svima ostati u nezaboravnom sjećanju.

VL/PC

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading