Select Page

POSUŠJE: Roditelji i djeca u oazi ljepote i zdravog krajolika

POSUŠJE: Roditelji i djeca u oazi ljepote i zdravog krajolika

Posušani su u velikom ljetnom zanosu po zabavi, igrama i posjetu svojim prirodnim ljepotama kakvih je u posuškom kraju na brojnim krajolicima.

U gradu je bio “posuški đir”, odlična biciklijada na startu “Posuškog lita 2017” a u sjevernom kraju Borićevac pravi ljetni spektakl. Priredili su ga roditelji, trener i mladi posuški nogometni “tići” nakon uspješne sezone. Program je trajao cijelo popodne sve do zalaska sunca na čarobnom brdu Borićevac koji je, za mnoge, nešto posve novo i izazovno.To je šumarak s plodniim njivama i ljekobiljem te starijim i obnovljenim kamenim kućama. Roditelji mladih sportaša i njihov trener na poticaj djece osmislili su zanimljiv program i zabavu. Igralo se na balote, mali nogomet, šetalo, pjevalo i uživalo.

IzletIgr3_pec_bih_030717

To što je priređeno malo gdje ima. Uz ostalo, nogomet su igrali i roditelji i djeca, muževi i supruge. Rezultat i pobjeda nisu bili u prvom planu nego prava zabava na svježem brdu koje je već tema posuškog ljeta. Uživalo se u domaćim specijalitetima i zdravoj hrani te životu u čistom i mirisnom okružju i sportskim igrama koje “donose” i radost i veselje i zdraviji život, zaključak je na kraju okruglog stola u tom brdu koje će svima ostati u nezaboravnom sjećanju.

VL/PC

OGLASI

Loading