Select Page

POSUŠJE U BOJAMA TAEKWONDOA

POSUŠJE U BOJAMA TAEKWONDOA

Protekli vikend je bio jako aktivan i uspješan za posuške taekwondoaše.

U subotu i nedjelju u Sarajevu održao se trenerski i sudački licencni seminar u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine na kojem je sudjelovalo 6 posušana koji djeluju u čak tri kluba u Hercegovini. Ispred taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja sudelovali su treneri Martina i Petar Boban i sudac Mate Dragoja, ispred taekwondo kluba “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega sudjelovali su treneri Karlo Galić i Danijel Boban, a ispred taekwondo kluba “Student” iz Mostara trenerica Lucija Bašić. Glavni predavač na trenerskom seminaru bio je gospodin Dragan Jović Gale, poznati taekwondo trener iz Srbije koji je po drugi put proglašen taekwondo trenerom godine  u svijetu.

Nakon završenog trenerskog i sudačkog seminara kojeg su posuški taekwondo aši uspješno završili održalo se polaganje za majstorska zvanja crnog pojasa u taekwondou.

Na ispit je pristupilo ukupno sedam posušana i svi su uspješno položili. Josipa Bakula je položila za crni pojas 1. Dan, a Sara Grubišić, Lucija Bašić, Karlo Galić, Mate Dragoja, Ilija Jukić i Matej Bešlić za crni pojas 2. Dan. Mlade posušanke i posušani prema rječima predsjednika ispitne komisije istakli su se svojom sposobnošću i znanjem a posebno se istakla Lucija Bašić koja je proglašena najboljom od svih kandidata. Čestitke mladim sportašima i njihovim klubovima na uspješnim rezultatima. Sponzor ovog nastupa bili su Euromaterijali d.o.o. iz Posušja. 

OGLASI

Loading