Select Page

Posuškim cheerleadersicama zlato i srebro na plesnom natjecanju u Splitu

Posuškim cheerleadersicama zlato i srebro na plesnom natjecanju u Splitu

Plesačice Hrvatskog cheerleading kluba Posušje nastavljaju sa odličnim rezultatima. Naime, na ljetnoj reviji Dalmatian Dance Cup nastupili su s dvije skupine svojih polaznica i osvojile jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

U velikoj dvorani športskog centra Gripe u Splitu, ovog vikenda, 27. i 28. travnja, održao se plesni spektakl, Dalmatian Dance Cup natjecanje za sve plesne stilove.

Među brojnim klubovima, studijima i plesnim školama iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, i šire, sudjelovao je Hrvatski cheerleading klub Posušje sa svoje dvije grupe i ostvarile zavidan uspjeh.

U kategoriji Pom pon production djeca 1, grupa ovog posuškog kluba je osvojila prvo mjesto. U kategoriji Street show formation djeca 2, posuška skupina cheerleadersica je osvojila drugo mjesto.

Kako doznajemo od predsjednice Hrvatskog cheerleading kluba Posušje Sanele Senjak, sve su dječje grupe bile odlične u svojim kategorijama pa su se vratile s medaljama oko vrata. „Dalmatian dance festival je poznato plesno natjecanje u organizaciji također poznatog plesnog kluba Lambada iz Splita, a ovo gdje smo za vikend nastupili je njihova poznata ljetna revija. Natjecanje sbvake godine okupi na tisuće plesačaiz cijele Hrvatske i regije koji se natječu sa stotinama različitih koreografija u različitim dobnim skupinama i plesnim stilovima. Hvala našim curama jer su nas opet učinile ponosnima“, kazala nam je Sanela Senjak iz HCK Posušje.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading