Select Page

Rock akademija Posušje oduševila mostarsku publiku!

Rock akademija Posušje oduševila mostarsku publiku!

MC Pavarotti ugostio je sinoć ,12.12. na tematskom glazbenom sessionu i mlade polaznike Rock Akademije Posušje, kao najbolji bend Mobile Rock Schol Mostar projekta u Bosni i Hercegovini.

Ovo je prvi njihov nastup izvan Posušja , a nastupili su kao pobjednički bend ,te oduševili svojom obradom pjesme ” Sweet Home Alabama”.Mostarska publika u prepunom Pavarotti centru je odmah prepoznala odličnu svirku te ih nagradila ovacijama. Napomenimo da je Rock Akademija Posušje projekt koji je proveo Ivan Ramljak Prco prijateljima glazbenicima iz Posušja.

Nastupali su na dva koncerta filmske glazbe i na Posušje Live-u,no ovo je njihovo prvo iskustvo pred nepoznatom publikom. Nije bilo traga tremi i greškama,scenom su vladali suvereno i pobrali simpatije zaljubljenika u rock glazbu.U bendu sviraju Jelena Petrović ,Slavica Tomić, Anja Bakula,Luka Landeka ,Luka Žulj i Jakov Marić.

Nakon ovog koncerta sigurna je suradnja MC Pavarotti i polaznika Rock Akademije,koji će svoj glazbeni talent usavršavati u ovom prestižnom glazbenom centru s predavačima iz Mostar Rock škole. Čestitke odličnim mladim rock glazbenicima koji nastavljaju tradiciju živih svirki u Posušju ,koja traje vise od pola stoljeća.

Posuski.info

OGLASI

Loading