Select Page

RTV HB prenosi doček rukometaša u Mostaru, Ljubušaci također pripremaju doček

RTV HB prenosi doček rukometaša u Mostaru, Ljubušaci također pripremaju doček
Za viceprvake Europe, hrvatske rukometaše iz Hercegovine priprema se veliki doček i u Mostaru, kojeg organizira HMRK Zrinjski.

Doček srebrenih hrvatskih rukometaša planiran je za 19 sati, na tzv. Vojničkom igralištu u kampusu Sveučilišta u Mostaru. Još se, međutim ne zna kada će Igor Karačić, Marino Marić, Željko Musa i ostali stići u Mostar. To će, kako je navedeno za HMS ovisiti o tome koliko će trajati slavlje u Zagrebu, gdje se također organizira spektakularni doček.

Doček hrvatskih rukometaša u Mostaru izravno će prenositi RTV Herceg Bosne.

Također najavljen je doček rukometaša i u Ljubuškom dan kasnije za Ljubušake među Kaubojima te ostale bivše članove RK Izviđača.

RK Izviđač i grad Ljubuški organiziraju svečani doček srebrenih rukometaša na trgu Franje Tuđmana u Ljubuškom u utorak, 28. siječnja 2020. godine s početkom u 12:00 sati.

U slučaju kiše alternativna lokacija dočeka je Gradska športska dvorana.

Pozivamo sve žitelje Ljubuškoga, cijele Hercegovine i šire, da dođu u što većem broju i zahvale se našim herojima, koji su dali sve od sebe na ovom europskom prvenstvu i s kojeg se vraćaju sa srebrenom medaljom oko vrata, pozvali su iz Izviđača na svojoj stranici.

Podsjetimo Hrvatska rukometna reprezentacija večeras je u finalu Europskog rukometnog prvenstva nakon dramatične utakmice izgubila od Španjolske 20:22, no unatoč tom porazu hrvatski su reprezentativci i na ovom natjecanju pokazali da su u samom vrhu europskog i svjetskog rukometa.

OGLASI

Loading