Select Page

Samo sukobi: Predsjedništvo BiH bez vizije, ali i kompromisa

Samo sukobi: Predsjedništvo BiH bez vizije, ali i kompromisa

Analizirajući dosadašnji rad novog saziva Predsjedništva Bosne i Hercegovine vrlo lako se može doći do zaključka kako ovo državno tijelo, kao jedan od ključnih u nastupu zemlje prema inozemstvu, nema jasno definiranu strategiju vanjske politike BiH.

Osim toga, konstantna medijska prepucavanja, u kojoj glavnu ulogu imaju članovi Predsjedništva, svakako ne doprinosi prijeko potrebnoj političkoj stabilnosti, ali i pozitivnom imidžu države koja ima aspiracije biti punopravna članica Europske unije.

Neuspjesi definiranja zajedničkih interesa svakodnevno su praktično vidljivi, a posljednji u nizu primjera dolazi nam ovog vikenda nakon što je predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik u Sankt Petersburgu razgovarao s predsjednikom Upravnog odbora “Gasproma” Aleksejom Milerom o temi kraka plinovoda “Turski tok”.

vecernji.ba

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading