Select Page

Poziv na promociju novog prvaka Bosne i Hercegovine – HŽRK Grude Autoherc

Poziv na promociju novog prvaka Bosne i Hercegovine – HŽRK Grude Autoherc

Poštovani,

HŽRK Grude Autoherc je prvak Bosne i Hercegovine!

Naše djevojke su čak 4 kola prije kraja prvenstva osigurale prvi naslov prvaka države za rukometašice.

Ovaj naslov je plod nadarenosti, truda i višegodišnjeg rada naših djevojaka koje su učene i vođene na vrhunski stručni i odgojni način, napravile ono što je san puno većih i jačih sredina.

Sam način i skor kojim se došlo do naslova je impresivan jer su grudske rukometašice najefikasnija ekipa Premijer lige sa prosjekom od više od 33 gola po utakmici,one su i ekipa sa najmanje primljenih golova (manje od 22 po utakmici),znači prosječna gol razlika je gotovo +12 po utakmici.

Samo jedan minimalan poraz(od Katarine u Mostaru 31:32) i 16 pobjeda, te plasman u završnicu KUP-a Bosne i Hercegovine za koju se nadamo da će biti održana u Grudama ,to je blizu maksimuma koji se može postići ovoj državi.

Ove subote naše cure igraju zadnju utakmicu na domaćem parketu u ovoj sezoni. Iako rezultat nije u prvom planu ,one žele da se oproste od svojih navijača još jednom dobrom utakmicom i nadamo se još jednom pobjedom.

U ovoj utakmici će se prvi put Gruđanke pojaviti u svojoj dvorani kao nove prvakinje države.

To će biti svojevrsna promocija na koju trebamo doci u što većem broju i pokazati im da su napravile nešto što je veliko za ovo naše mjesto i nešto na što smo svi ponosni.

Sve ovo vrijeme uz klub je bilo dosta ljudi koji su mu davali podršku bez koje bi bilo nemoguće ostvariti ovakve rezultate. Vi ste svakako jedan od njih.

Zato dođite u subotu i pozovite sve koje poznajete da zajedno proslavimo naš zajednički veliki uspjeh.

DOĐITE I POZDRAVITE PRVAKINJE BOSNE I HERCEGOVINE!!!!!

HŽRK GRUDE AUTOHERC-ŽRK BIHAĆ BIHAĆ
Subota 25.04.2015. godine u 19.00 sati Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Radujemo se Vašem dolasku i pozdravljamo Vas zaštitnim sloganom naših cura,koji se u ovom klubu istinski živi,a ne samo izgovara,a to je:
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

OGLASI

Loading