Select Page

Široki, Mostar, Blidinje: Koliko ćete izdvojiti za doček Nove godine?

Široki, Mostar, Blidinje: Koliko ćete izdvojiti za doček Nove godine?

Brojni Hercegovci dočekat će Novu godinu u restoranima i kafićima i u odnosu na prethodne godine po nešto višim cijenama, a za one ‘plićeg’ džepa Grad Mostar organizirao je javni doček uz glazbenika Željka Bebeka.

Dobar provod Restoran Tenis Mostar obećava dobar provod, goste će u Novu godinu uvest domaći glazbenik Marko Vlaho & Denirom band, a cijena po osobi je 130 maraka. Kako se saznaje, ovaj restoran zadnjih 12 godina organizira novogodišnji doček, a cijene u odnosu na prethodnu godinu su za 10 maraka skuplje jer je, kako kaže osoblje restorana, sve poskupjelo.

Glazba uživo uz “Primorac bend” u ponudi je restorana “Del Rio” u Mostaru, a doček je u odnosu na prošlogodišnju godinu također veći za 10 posto, odnosno po cijeni od 140 maraka. Odaziv je veliki, a uz domaće, zainteresiranost je, ističu, velika i gostiju iz Dalmacije. Novogodišnje večeri neće biti organizirane u većini mostarskih hotela.

Piće, večera i šampanjac U Širokome Brijegu piće, večera i šampanjac u ponoć za 90 maraka u ponudi je Hotela “Park”, a goste će u novogodišnju noć uvesti “Ivica & Sanja”. Po riječima osoblja tamošnjeg restorana, zainteresiranost je velika kako domaćih tako i gostiju iz regije.

Za one malo skromnijeg džepa, novogodišnja večera u Hotelu “Jablanica” u Jablanici iznosi 65 maraka, a gosti će Novu 2023. dočekati uz natjecatelja “Zvijezda možeš biti ti” i “Zvezde Granda” Mostarca Adnana Jerlagića.

Za ljubitelje pak zimskoga ugođaja i ove godine održat će se veliki zimski party, Blidinje Zima Fest. Zabava će se odvijati u velikom šatorskom objektu pored skijališta u Parku prirode Blidinje s bogato uređenim interijerom, osiguranim grijanjem te vrhunskom produkcijom i ugostiteljskom ponudom, poručuju organizatori. Rezervacije su u tijeku, a Festival će službeno započeti 30. prosinca i trajati će do 1. siječnja. Posjetitelji će imati prigodu uživati u izvedbama regionalnih zvijezda pa će prvu večer posjetitelje zabavljati Jole te DJ. Drugi dan Festivala, na doček Nove 2023.godine nastupiti će Aleksandra & Matrix band, također uz podršku DJ-a, dok će treće večeri posjetitelje zabavljati legendarni Željko Samardžić i Bane Mojićević. Cijene ulaznica po večeri su 30, odnosno 35 maraka pa je za tri večeri potrebno izdvojiti 100 maraka.

Još uvijek se niste odlučili Za sve one koji se još uvijek nisu odlučili gdje će dočekat Novu godinu ili nemaju mogućnosti izdvojiti novac za tu večer, Grad Mostar organizirao je javni doček.

Program će otvoriti grupa Gabriel, a Mostarke i Mostarce u Novu godinu uvest će Željko Bebek. Prvog dana nove godine nastupit će Adi Šoše i grupa Twist. Organizatori su mišljenja da će Mostar i ove godine biti vrlo poželjna destinacija za novogodišnji provod. Naime, javni doček Nove godine u Mostaru je prošle godine okupio više od 12 tisuća posjetitelja, među kojima je uz građane Mostara i okolnih mjesta bio i veliki broj domaćih i stranih turista. Svi smještajni kapaciteti u Gradu na Neretvi su bili popunjeni, a tome se ugostitelji i hotelijeri nadaju i ove godine.

Bljesak. Info

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading