Select Page

Skupom u Batinu HDZ BiH Posušje završio službeni dio kampanje

Skupom u Batinu HDZ BiH Posušje završio službeni dio kampanje

Sedmim predizbornim skupom u Batinu u organizaciji TO Batin i TO Oosje, OO HDZ BiH Posušje završio je službeni dio kampanje i obilaske temeljnih ogranka na području općine u sklopu listopadskih Općih izbora.

Na početku programa intonirana je hrvatska himna Lijepa naša, minutom šutnje odana je počast svim poginulim braniteljima i članovima HDZ-a BiH, a potom je pogledana videoprojekcija o realiziranim projektima u posljednje četiri godine na prostoru općine i županije.

U ime domaćina, sve nazočne pozdravio je Milan Penava koji je u svom govoru stavio naglasak na važnost izlaska na izbore i ponovnog biranja za člana Predsjedništva Dragana Čovića zahvaljujući kojem je vanjska politika dosegla jednu sasvim novu dimenziju, a glas i vapaj hrvatskog naroda iz BiH konačno se čuo u Europskom Parlamentu putem svojih predstavnika. Što dotada nije bio slučaj. Vanjsku politiku, naravno nepovoljnu po hrvatski narod u BiH, vodili su bošnjaci preko Komšića, raznoraznih Platformi i Alijansi, što se i danas pokušava provesti.

U ime svih kandidata s liste obratio se Ivica Pavković, podsjećajući na završni skup od prije tri dana u prepunoj športskoj dvorani gdje je HDZ-u pružena velika potpora od strane žitelja Posušja za rad u protekle četiri godine, ali da ne smjemo olako shvatiti kako će HDZ BiH uvjerljivo slaviti i zbog toga ne glasati, već je pozvao sve članove, simpatizere, prijatelje i goste da u što većem broju u nedjelju 7. listopada izađu na izbore i svoj glas daju HDZ-u BiH.

Podsjećamo na listi za županijsku Skupštinu su Zdravko Bešlić, Damir Jurišić, Žana Miličevič, Stipe Bešlić i Jelena Hrkać, dok je za Federalni parlament kandidat na listi Ivica Pavković.

Posušje.net/SPONZORIRANI ČLANAK

 

OGLASI

Loading