Select Page

Sljedeća četiri dana u BiH kiša i gramljavina

Sljedeća četiri dana u BiH kiša i gramljavina

U Bosni i Hercegovini će u utorak biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U Bosni oborine većinom u jutarnjim satima i dio prijepodneva, pri čemu se od sredine dana prema poslijepodnevnim satima očekuje pljusak u zapadnim, središnjim i istočnim područjima.

U Hercegovini veći dio dana su mogući pljuskovi, jače oborine s grmljavinom prije podne.
Najniža jutarnja temperatura uglavnom između 14 i 18, na jugu zemlje do 22 stupnja, a najviša dnevna temperatura većinom između 19 i 24, na jugu do 28 stupnjeva.

U srijedu će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, gdje su prije podne lokalni pljuskovi mogući prvo u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne, a od sredine dana prema večernjim satima, pljuskovi se očekuju u većem dijelu zemlje.

Najviša dnevna temperatura većinom između 20 i 25 stupnja, na jugu zemlje do 28 stupnjeva.
U BiH u četvrtak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Od sredine dana prema večernjim satima mogući su slabiji lokalni pljuskovi u Hercegovine i zapadnim, središnjim i istočnim područjima Bosne.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 14, na jugu do 18 stupnjeva, najviša dnevna temperatura zraka između 21 i 26, na jugu zemlje do 29 stupnjeva.

Za petak se prognozira sunčano uz umjerenu naoblaku, sa temperaturom najnižom uglavnom između 10 i 14, na jugu od 15 do 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura između 26 i 31, na jugu zemlje do 33 stupnja.
Od idućeg vikenda stabilizacija i postupan rast temperatura zraka, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading