Select Page

Spektakularna treća večer “Božića u Posušju”

Spektakularna treća večer “Božića u Posušju”

Nezaobilazan gost Božića u Posušju, Djed Božićnjak, stigao je predvečer u gradski park gdje su ga s nestrpljenjem dočekala mnogobrojna djeca, uz veliki vatromet!

Nešto stariji zabavljali su se uz nastupe ženske klape Zvizdan i Grge, a ovaj današnji program također je bio uljepšan nastupima vrtićanaca DV Mama i Cheerleading kluba Posušje.

Napomena za sve one mališane i njihove roditelje koji danas nisu imali prilike susresti se s Djedom Božićnjakom, kako vas on očekuje na istom mjestu i sutra od 11 sati.

Također sutra, zadnjeg dana manifestacije Božić u Posušju, kuhamo bakalar, služimo kuhano vino i naravno družimo se na Trgu hrvatskih branitelja. Uz to, uz stručnu pomoć Djedice, nagrađujemo 3 najbolja pisma koja su proteklih dana vrijedna djeca pisala i ubacivala u poseban sandučić.

Budimo i sutra zajedno od 11 sati, uz napomenu kako cjelokupan program ima i humanitarni karakter. Naime, sva sredstva prikupljena od bakalara i kuhanog vina, prodaje rukotvorina srednjoškolaca, kao i dio prihoda izlagača namijenjena su Caritasu biskupije Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkanj.

OGLASI

Loading