Select Page

Spektakularne utakmice osmine finala LP-a, Ronaldo protiv Messija

Spektakularne utakmice osmine finala LP-a, Ronaldo protiv Messija

ŽDRIJEBOM održanim u podne u UEFA-inom središtu u Nyonu izvučeni su parovi osmine finala Lige prvaka. Prve utakmice na rasporedu su 15./16. te 22./23. veljače, a uzvrati 8./9. i 15./16. ožujka sljedeće godine. Sve utakmice započinjat će u 21 sat.

Za mjesto među posljednjih osam u natjecanju borit će se Benfica – Real Madrid, Villarreal – Manchester City, Atletico Madrid – Bayern, Salzburg – Liverpool, Inter – Ajax, Sporting – Juventus, Chelsea – Lille i PSG – Manchester United.

Ispadaju Ronaldo ili Messi

Cristiano Ronaldo tako će ponovno na Lionela Messija u jednoj od najzanimljivijih utakmica osmine finala, a priliku za naslov tražit će još i desetorica Hrvata, neki od njih i u međusobnim ogledima.

Podsjetimo, u napadu na trofej još su Modrić (Real Madrid), Stanišić (Bayern), Grbić i Bradarić (Lille), Kovačić (Chelsea), Vrsaljko (Atletico), Perišić i Brozović (Inter), Sučić i Šimić (Salzburg).

Modrićev Real Madrid izvučen je u prvom paru protiv Benfice, Stanišićev Bayern sučelit će se s Vrsaljkovim Atleticom, dok je pred Sučićevim i Šimićevim Salzburgom težak ogled protiv Kloppove momčadi. Grbić i Bradarić s Lilleom će pokušati doći među posljednjih osam utakmicama protiv Kovačićevog Chelseaja, dok će Perišić i Brozović na Ajax.

Index hr

OGLASI

Loading