Select Page

Spektakularne utakmice osmine finala LP-a, Ronaldo protiv Messija

Spektakularne utakmice osmine finala LP-a, Ronaldo protiv Messija

ŽDRIJEBOM održanim u podne u UEFA-inom središtu u Nyonu izvučeni su parovi osmine finala Lige prvaka. Prve utakmice na rasporedu su 15./16. te 22./23. veljače, a uzvrati 8./9. i 15./16. ožujka sljedeće godine. Sve utakmice započinjat će u 21 sat.

Za mjesto među posljednjih osam u natjecanju borit će se Benfica – Real Madrid, Villarreal – Manchester City, Atletico Madrid – Bayern, Salzburg – Liverpool, Inter – Ajax, Sporting – Juventus, Chelsea – Lille i PSG – Manchester United.

Ispadaju Ronaldo ili Messi

Cristiano Ronaldo tako će ponovno na Lionela Messija u jednoj od najzanimljivijih utakmica osmine finala, a priliku za naslov tražit će još i desetorica Hrvata, neki od njih i u međusobnim ogledima.

Podsjetimo, u napadu na trofej još su Modrić (Real Madrid), Stanišić (Bayern), Grbić i Bradarić (Lille), Kovačić (Chelsea), Vrsaljko (Atletico), Perišić i Brozović (Inter), Sučić i Šimić (Salzburg).

Modrićev Real Madrid izvučen je u prvom paru protiv Benfice, Stanišićev Bayern sučelit će se s Vrsaljkovim Atleticom, dok je pred Sučićevim i Šimićevim Salzburgom težak ogled protiv Kloppove momčadi. Grbić i Bradarić s Lilleom će pokušati doći među posljednjih osam utakmicama protiv Kovačićevog Chelseaja, dok će Perišić i Brozović na Ajax.

Index hr

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading